Çfar përmban në shërbimet!

Backup ditorë

Kopjet automatike janë të përditshme dhe mujore FALAS.

Ndihmë & Tutoriale

Video dhe tekste se siç duhet përdoren elementet në cPanel.

+200 Aplikacione

Instalim me një klikim siç janë: Wordpress, Joomla, Drupal etj.

Gjuhët e programimit

Perl, PHP5/7, Ruby on Rails, CGI and XML/XSLT & MySQL Baza e të dhënave

E-mail llogari

I pakufizuar është numri i llogarive në të gjitha shërbimet.

Shkallëzim i lehtë

Shkallëzim i lehtë (në ngritje apo ulje) të paketës sipas nevojës.

Aplikacionet më të kërkuara

Aplikacionet 1 Klikim Instalim, janë të përfshirë në çdo paket të hostingut. Nëse keni nevoj për një CMS? Wordpress apo Joomla janë të lehtë për installim vetëm me një klikim. Më tëpër se +200 aplikacione janë të disponueshëm për instalim nëpërmjet kontrol panelit (cPanel).

Pyetjet e bëra shpesh

Po – që një ueb sajt të jetë aktivë 3 komponent kryesorë janë: një emer (domen), web hosting (hapsirë), dhe skedarë. Ju duhet ta mendoni emrin e domenit psh. të kompanisë apo blogut etj, pastaj ueb hosting hapsirë, për vendosjen e dosjes të sajtit tuaj, që pastaj të publikoni informacione, dokumentet, matrialet në ueb sajtin tuaj. Ueb hosting ju siguron që të gjitha aktivitetet të ruhen sigurt (duke përfshirë postimet e blogut, imazhet, faqet dhe më shumë) dhe ju mundëson që të zhvilloni emailin siç janë: info@domanijuaj.com.

"Shared" në hosting të përbashkët i referohet faktit se faqet e internetit të shumta janë duke ndarë një server në internet. Shared është një mundësi e përkryer për blogerët e rinj ose faqet e internetit të vogla që po fillojnë online, të cilët kanë nevojë për një mundësi ekonomike. Ndërsa trafiku i sajtit tënd rritet, mund të përmirësosh në çdo kohë në një plan të ndryshëm hostingu, si psh. cloud hosting.

Plani "BUSINESS SSD" është plani më i popullarizuar i hostingit tonë, pasi është i përshtatshëm për buxhetin, por ju lejon të organizoni sa më shumë fusha që dëshironi. Plani i BUSINESS SSD përfshin gjithashtu një SSL privat (të kërkuar për e-commerce) dhe një IP të dedikuar, duke e bërë atë një përshtatje të madhe për dyqanet online. Pa marrë parasysh se cilin plan keni zgjedhur, të gjitha planet tona të përbashkëta të pritjes vijnë me email të pakufizuar, instalime të thjeshtë me një klik të WordPress dhe platforma të tjera të njohura, si dhe mbështetje 24/7/365 ekspertësh.

Definitivisht. Ne ofrojmë transfer FALAS të për llogari të reja brenda 30 ditëve nga regjistrimi. Ne do të jemi të angazhuar për të bërë transferinë lehtë dhe pa stres.

Ne si kompani, jemi duke punuar në zhgjërimin e shërbimeve siç janë: Ueb Hosting të optimizuar për Wordpress, Ueb hosting të optimizuar për e-commerce (OpenCart, Woocommece, PrestaShop), dhe Email profesionale nga kompanitë G Suite dhe Zimbra.