ПРЕМИУМ ХОСТИНГ

ЦЕЛОСНО УПРАВУВАНА УСЛУГА

 • NVMe SSD дискови на сите пакети
 • Професионални емаил адреси
 • Оптимизирани пакети за WORDPRESS & WooCommerceCOMMERCE
 • БЕСПЛАТЕН SSL сертификат
Domain Search
 • .com

  999ден.

 • .mk

  999ден.

 • .me

  1666ден.

 • .al

  999ден.

 • .tv

  3074ден.

 • .ch

  999ден.

 • .de

  999ден.

 • .net

  999ден.

 • .info

  1400ден.

 • .org

  999ден.

 • .io

  2770ден.

Цени за домени

Вклучено во сите пакети

cPanel

Инсталира со еден клик

Толку е лесно да се инсталира WordPress што е потребно само еден клик. Вашиот неверојатен блог или веб-локација ќе биде отворен за неколку минути.

cPanel

Гаранција за поврат на средства

Ако не сте целосно задоволни во првите 15 дена со нас, ќе имате поврат на средства: без мака, без прашања, без грижи.

cPanel

Бекап

Никогаш повеќе нема да изгубите податоци. Ние чуваме дневни резервни копии на вашата веб-страница до 30 дена. И не грижете се, лесно е да се врати од вашата контролна табла.

cPanel

Бесплатни SSL сертификати

Let’s Encrypt SSL сертификат додава безбедносни и поволности за оптимизација со тоа што секогаш ја насочува вашата страница на HTTPS.

cPanel

Услуга за е-пошта

Создадете неограничени сметки за е-пошта за да им дадете на вашата страница и адресата на е-пошта професионалниот допир што отсекогаш го заслужувал.

cPanel

LiteSpeed Cache

Најсовремена технологија за кеширање што ги надминува и веб-серверите NGINX и Apache.

Искуството на нашите клиенти