.mk
.al
.me
.com
.net
.tv
.ch
.de
.info

Çka përfitoni falas

Nëse regjistroni domenin tuaj, çka mund të përfitoni!

Regjistrim & Rinovimi automatik

Me regjistrim e domenit ju e ruani atë domen që të mos regjistrohet nga pala e tretë, dhe pastaj bllokimi i transferimit të domenit mbron domenin tuaj nga transferimet e paautorizuara nga pala e tretë.

Menaxhimi i DNS

Drejtoni domenin tuaj në një uebfaqe duke vendosur një IP adresë, ose përcillni në një sajt tjetër ose drejtoni një faqe të përkohshme (e njohur si Parkim) dhe më shumë, llojet e regjistrimeve të DNS: A, AAA, CNAME, MX, PTR, TXT, SRV

Mbështetje 24/7

Mbështetje teknike 24/7. Ne gjithashtu kemi një bazë të plotë njohurish, E disponueshme mbështeje në gjuhën shqipe, maqedonisht dhe anglisht, nëse keni nevojë për ndihmë ju lutemi mos nxitoni klikoni këtu për te hap tiket për mbështetje.

Mbrojtja WHOIS

Ju mund të mbroni informacioninet tuaja personal si p.sh. emailin tuaj, numrin e telefonit, adresën etj, nga të qenit i disponueshëm publikisht në bazën e të dhënave WHOIS.
Regjistroni domenin tuaj shpejt dhe sigurt .AL .MK .ME .COM .NET - Mbrojtja WHOIS
Domain shtesat

Shikoni çmimin e domenit tuaj

Pyetjet e bëra shpesh

Cili është ndryshimi midis blerjes së një domeni dhe një pakete hostingu?

Një emër domaini është si adresa e rrugës së faqes suaj të internetit, ndërsa hostimi në internet është si shtëpia aktuale e faqes suaj të internetit – ku jetojnë në të vërtetë të gjithë skedarët, imazhet dhe informacionet e tjera. Faqja juaj ka nevojë për një adresë dhe një shtëpi për të funksionuar, por ato janë padyshim dy gjëra të ndryshme.

24/7 Mbeshtetje teknike

Ekipi ynë teknik është këtu për t'ju ndihmuar 24/7!

Ekipi ynë mbështetës i nivelit të lartë është një burim krenarie. Ata janë të disponueshëm sa herë që ju nevojiten, duke siguruar ndihmë të pandërprerë. Përjetoni mbështetje të pashembullt për shërbimet tuaja, duke përfshirë serverët, faqet e internetit, kutitë postare dhe më shumë. Zbuloni mbështetjen e pritjes që vendos standardin për përsosmëri.
Regjistroni domenin tuaj shpejt dhe sigurt .AL .MK .ME .COM .NET - Ekipi ynë teknik është këtu për t'ju ndihmuar 24/7!