18 Vjetor

Standard SSL (DV)

Ideale për bloget dhe sajtet që nuk mbledhin të dhëna nga vizituesit.

 • Instalimi I shpejtë dhe falas
 • Enkriptimi 256-Bit
 • 99% e përputhshme me të gjithë shfletuesit
 • Përmison SEO'n në motoret e kërkimit
439 Vjetor

Business ID Wildcard

Siguroni nëndomanë të pakufizuar në një certifikatë të vetme.

 • Instalimi 1-5 ditë dhe falas
 • Enkriptimi 256-Bit
 • 99% e përputhshme me të gjithë shfletuesit
 • Përmison SEO'n në motoret e kërkimit
Secure Sockets Layer

Çfarë është SSL?

SSL Certifikatat zhvillon një lidhje të koduar dhe besim

 • Zhvillon një lidhje të sigurt midis një shfletuesi dhe një serveri.
 • Kripton komunikimin për të mbrojtur informacionin e ndjeshëm që klientët tuaj ju ofrojnë.
 • Vendos një dry pranë adresës tuaj të internetit në shfletues.
 • Autentifikon identitetin e një organizate.
TLS/SSL Certifikatat - Çfarë është SSL?
Si të filloni me SSL?

Zgjidhni nivelin e vlefshmërisë SSL të përshtatshme për domenin tuaj

SSL Certifikatat Standard (DV) janë lloji më i lehtë dhe më i zakonshëm i certifikatës SSL. Certifikatat OV dhe EV vërtetojnë gjithashtu identitetin e kompanisë ose organizatës që mban certifikatën duke ofruar më shumë besim për përdoruesit përfundimtarë, kurse Wildcard SSL ju lejon të siguroni një numër të pakufizuar nëndomainësh në një certifikatë të vetme.

Me shërbimet tona të certifikatave SSL, nuk do t'ju duhet të ndërmerrni hapa manualë për të konfiguruar dhe vendosur certifikata të reja çdo vit. Ne gjenerojmë një urdhër rinovimi automatikisht kur certifikata juaj i afrohet fundit të vlefshmërisë së saj.

TLS/SSL Certifikatat - Zgjidhni nivelin e vlefshmërisë SSL të përshtatshme për domenin tuaj

Ideale për webfaqet jo konfidenciale

Certifikatat (DV) janë ideale për webfaqet personale, blogjet dhe mediat sociale, ose çdo sajt që nuk transmeton informacion privat dhe konfidencial.

Ideale për webfaqet më të ndjeshme siç janë faqet me Identifikim

Ai aktivizon drynin e shfletuesit dhe https, tregon identitetin tuaj të korporatës dhe siguron klientët tuaj se e merrni shumë seriozisht sigurinë.

Vizitorët e faqes mund të verifikojnë që faqja e internetit operohet nga një kompani legjitime dhe nuk është një sajt mashtrues.

Ideale për webfaqet e ndjeshme duke përfshirë eCommerce, Bankingun online, Regjistrimet e llogarive

Certifikatat (EV) në shumicën e rasteve do të shfaqë emrin e kompanisë ose të faqes tuaj me ngjyrë të gjelbër. Ky verifikim vizual i spikatur u ofron vizitorëve një besim të shtuar se janë ndërmarrë hapa për të konfirmuar identitetin e faqes së internetit dhe biznesit që po vizitojnë, duke rritur besimin e përdoruesit në faqen tuaj të internetit dhe besueshmërinë e saj - kjo është arsyeja pse shumica e kompanive dhe organizatave të mëdha zgjedhin certifikatat EV.

Siguroni nëndomanet të pakufizuar në një certifikatë të vetme

Wildcard SSL ju lejon të siguroni një numër të pakufizuar nëndomainësh në një certifikatë të vetme. Është një zgjidhje e shkëlqyer për këdo që pret ose menaxhon shumë sajte ose faqe që ekzistojnë në të njëjtin domen. Kostoja e njëhershme e certifikatës ju mbulon për nëndomainët shtesë që mund të shtoni në të ardhmen.

TLS/SSL Certifikatat - Domain Validation (DV)
TLS/SSL Certifikatat - Organization Validation (OV)
TLS/SSL Certifikatat - Extended Validation (EV)
TLS/SSL Certifikatat - Wildcard
Pse më duhet një certifikatë SSL?

Përmirësoni renditjen në motoret e kërkimit

Google dëshiron ta bëjë web-in më të sigurt dhe një pjesë e madhe e kësaj përfshin SSL sigurimin në faqet që njerëzit kur aksesojnë nëpërmjet Google të janë më të sigurt. Kjo është arsyeja pse faqet e internetit që përdorin SSL kanë treguar se përfitojnë nga renditja më e lartë në rezultatet e kërkimit.

TLS/SSL Certifikatat - Përmirësoni renditjen në motoret e kërkimit

Pyetjet e bëra më shpesh

Çfarë është një Certifikatë SSL?

Certifikatat SSL mundësojnë enkriptimin e të dhënave në internet dhe lejojnë që të dhënat të transmetohen në mënyrë të sigurt nga një server në internet në një shfletues. Me SSL, faqja juaj e internetit mund të përdorë protokollin https dhe do të shfaqë një dry në shfletuesit e internetit të përdoruesve për të treguar se lidhja është e sigurt.