Premium Email

20 Vjetor
 • 99.9% Uptime SLA
 • Anti-Virus & Anti-Spam
 • email@domenijuaj.com
 • 10GB Hapsire
 • Mobile & Desktop Akses
 • Kalendarët e përbashkët, Kontaktet & Detyra
 • CardDAV & CalDAV
 • Mjeti i Migracionit Self-Service

Premium Email + Productivity

30 Vjetor
 • 99.9% Uptime SLA
 • Anti-Virus & Anti-Spam
 • email@domenijuaj.com
 • 25GB Hapsire
 • Mobile & Desktop Akses
 • Kalendarët e përbashkët, Kontaktet & Detyra
 • CardDAV & CalDAV
 • Mjeti i Migracionit Self-Service
 • Përfitimet shtesë
 • 25GB Cloud File Storage
 • Online Office Suite
 • Hap / modifikoni Dokumentet e Word-it
 • Hap / modifikoni Spreadsheets
 • Hap / modifikoni PowerPoint
Aplikacionet

Gjithçka që ju nevojitet

Mail

E qartë dhe intuitive. Dosjet dhe kutia hyrëse me skedar për të organizuar emailet. Rënditja, kërkimi dhe raportimi i pasur me shumë veçori. Shikoni bashkëngjitjet me përmbledhjen e bashkëngjitjes.

Drive

Trajtimi dhe menaxhimi i skedarëve. Sinkronizimi për Mac OS, Windows, Android dhe iOS. Ndarja e skedarëve dhe dosjeve. Integrimi me opsione të ndryshme të ruajtjes.

Portal

Paneli personal i përdoruesit. Një portal i bazuar në widget i konfigurueshëm nga përdoruesi. Konfigurueshmëria dhe shtrirja me funksione specifike për përdoruesit.

Spreadsheet

Një zgjidhje spreadsheet e bazuar në cloud. Redaktim vajtje-ardhje pa humbje për skedarët MS Excel, OpenOffice dhe LibreOffice. Ndarje bashkëpunuese e fletëllogaritëse me të drejta ekskluzive redaktimi.

Presentation

Prezantimi dhe redaktimi, me mbështetje bashkëpunimi. Hapje dhe redaktimi online i sllajdeve. Funksionalitet vajtje-ardhje për punë me skedarët PowerPoint, OpenOffice dhe LibreOffice.

Text

Hapja, ndarja dhe bashkëpunimi i dokumenteve. Përpunimi i tekstit në internet. Disponueshmëria e të gjitha veçorive dhe funksioneve të MS Office të përdorura zakonisht.

Antispam i fuqishëm

Thuaj lamtumirë mesazheve të padëshiruara në kutinë tuaj postare!

Duke përdorur inteligjencën artificiale dhe softuerin parashikues të mbrojtjes në email, OX App Suite lufton për të mbajtur kutinë tuaj hyrëse të sigurt nga postat e padëshiruara, viruset, malware dhe sulmet e phishing.

Premium Email - Thuaj lamtumirë mesazheve të padëshiruara në kutinë tuaj postare!
I bazuar në Cloud

Punoni kudo

OX App Suite sinkronizohet në të gjitha pajisjet tuaja. Dhe aksesi në celular dhe në desktop nuk është problem pasi OX App Suite funksionon pa probleme me të gjithë pajisjet.

Premium Email - Punoni kudo

Veçoritë e aplikacioneve

Cloud File Storage

Ruani dhe ndani dokumentet tuaja të rëndësishme në mënyrë të sigurt në cloud. Dhe me (deri në) 25GB, do të keni shumë hapësirë për vitet në vijim.

Kalendari dhe kontaktet

Komunikoni si një ndërmarrje me kalendarin e përbashkët, mbështetjen e iCal dhe listën globale të adresave!

Shumë veçori të postës elektronike

Veçoritë tuaja të preferuara të emailit janë të gjitha këtu, duke përfshirë përcjellësit, pseudonimet, përgjigjet automatike, filtrat, nënshkrimet, njoftimet dhe më shumë!

Shto aplikacione në produktivitet!

Hap, modifikoni dhe shpërndani dokumente të Microsoft Office si Word, Excel dhe PowerPoint me aplikacionet e fuqishme të OX App Suite.

Merr aplikacionet e tua

Shtoni lehtësisht shërbimet dhe/ose aplikacionet tuaja të preferuara të postës elektronike në App Suite; si Gmail, Dropbox, Zoom (së shpejti) dhe më shumë!

Çështjet e privatësisë

Për OX App Suite, më e rëndësishme është privatësia, askush nuk mund të lexon, skanon apo të shpërndanë emailet tuaja tek pala e tretë.

Pyetjet e bëra shpesh

Cilat aplikacione janë të përfshira në OX App Suite?

Të gjitha planet e OX App Suite përfshijnë akses në postën elektronike, kalendarin, detyrat dhe librin e adresave. Paketa e produktivitetit shton OX Drive dhe OX Documents (Tekst, Spreadsheets dhe Prezantime).