.com
.mk
.me
.al
.de
.net
.ch
.eu
Transferimi në sekonda!

Hapat për një transferim të suksesshëm

  • Zhbllokoni domenin që dëshironi të transferoni te regjistruesi juaj aktual.
  • Futni kodin EPP tuaj të autorizimit për të konfirmuar transferimin. Mësoni më shumë rreth kodit EPP?.
  • Sigurohuni që të kenë kaluar më shumë se 60 ditë nga regjistrimi i domenit ose transferimi i fundit.
  • Kontrolloni statusin e domenit tuaj, ai nuk duhet të jetë në statusin në pritje të Fshirjes ose të Riblerjes.
  • Shumica e transfertave të domenit përfundojnë në 5-7 ditë.
Transferoni domenin tuaj shpejt dhe sigurt .AL .MK .ME .COM .NET - Hapat për një transferim të suksesshëm

Pyetjet e bëra shpesh

24/7 Mbeshtetje teknike

Ekipi ynë teknik është këtu për t'ju ndihmuar 24/7!

Ekipi ynë mbështetës i nivelit të lartë është një burim krenarie. Ata janë të disponueshëm sa herë që ju nevojiten, duke siguruar ndihmë të pandërprerë. Përjetoni mbështetje të pashembullt për shërbimet tuaja, duke përfshirë serverët, faqet e internetit, kutitë postare dhe më shumë. Zbuloni mbështetjen e pritjes që vendos standardin për përsosmëri.
Transferoni domenin tuaj shpejt dhe sigurt .AL .MK .ME .COM .NET - Ekipi ynë teknik është këtu për t'ju ndihmuar 24/7!