Web Dizajn

Bussines Web

899 Një herë
 • Moduli për rezervime
 • 15 Faqëshe
 • Blog
 • Hosting paket STANDARD
 • Domen falas për vitin e parë
 • 3 Gjuhë aktive
 • Slider
 • Pa limit email adresa
 • SEO Friendly
 • Kontakt form & Mapa
 • Optimizimi për &
 • Përfitimet shtesë
 • Facebook Chat
 • Instagram Feed
 • TikTok Feed
 • YouTube Galeri
 • Review Feeds
Pse të na zgjidhni?

Ne kemi veçori që shumë të tjerët nuk i kanë.

Web Dizajn - Ne kemi ndihmuar shumë biznese - Smart Update (minor and major)
Web Dizajn - Ne kemi ndihmuar shumë biznese - Backup ditore
Web Dizajn - Ne kemi ndihmuar shumë biznese - 24/7 Mbeshtetje teknike
Si të Filloni?

Shikoni dhe zgjidhni planin e duhur për kompaninë tuaj

1 Zgjidhni Planin

Shikoni dhe lexoni të gjitha planet, për të zgjedhur planin e duhur për idenë tuaj, merrni udhëzime hap pas hapi.

2 Caktoni domenin tuaj

Regjitroni apo transfero domenin tuaj aktual falas, që të caktoni domenin tuaj.

3 Bëj pagesën

Realizoni pagesën, që shërbimi juaj të procesohet menjëher.

Pyetjet e bëra shpesh

Nëse keni pyetje shtesë, ju lutemi mos hezitoni thjesht na kontaktoni dhe ekipi ynë sa më shpejtë të jetë e mundur do ti përgjigjet pyetjes suaj.

Si të merrni një domen falas?

Për të marrë një domain për një vitë falas, thjesht duhet të blini një nga planet për Web Dizajn. Regjistrimi apo transferimi (rinovimi) falas i domenit për një vitë është i disponueshëm për derisa keni një nga planet e ofruara për Web Dizajn, pastaj rinovimi i domenit është në mënyrë të rregullt sipas çmimit të prapashtesës.

Regjistrim dhe transferime falas i domenit vlen vetëm për shtesat e mëposhtme: .com, .mk, .me, .al, .de, .net, .ch, .info, .org, .com.mk, .eu, .org.mk