eCommerce planet

Zgjidhni planin tuaj

Ne kemi përgaditur tre plane për eCommerce me tipare të ndryshëm.
799 Vjetor

Pro Shop

  • Produkte Të pakufizuara
  • 20GBHapësira në disk
  • ~10000 Vizita Mujore
  • Dizajn Profesional
  • Tiparet Shtesë
999 Vjetor

Advanced Shop

  • Produkte Të pakufizuara
  • 50GBHapësira në disk
  • ~50000 Vizita Mujore
  • Dizajn Profesional
  • Tiparet Shtesë
Çfarë përfshihet në të gjithë paketat?

Karakteristikat më të rëndësishme

Domain Falas Përgjithmon!

Regjistrimi falas ose transferimi i domenit është përfshirë në të gjitha planet eCommerce (nëse plani rinovohet çdo vitë).

Shërbime të pakufizuara

Produkte, kategori, nënkategori, etiketa dhe llogaritë e stafit për menaxhim janë të pakufizuara.

Falas SSL Certifikatë

Në të gjitha paketat është përfshirë certifikatat Let's Encrypt Standard pa kosto shtesë.

Email profesional

Hap email profesional si info@domainijuaj.com. Hyni në postën tuaj përmes IMAP, POP3 ose Webmail dhe komunikoni nëpërmjet emailit tuaj pa posta e padëshiruara SPAM.

Backup ditore

Faqja juaj e internetit kopjohet çdo ditë. Në rast të një situate fatkeqësie, ne do të jemi në gjendje të rivendosim faqen tuaj të internetit.

99,9% Uptime Garanci

Serverët tanë të zhvilluar me porosi dhe konfigurimi vetë-shëruese parandalojnë vonesat dhe kohën e ndërprerjes duke maksimizuar besueshmërinë.

Krahasoni të gjitha tiparet e planeve

Këto janë të gjitha tiparet e eCommerce planeve që i përmbajnë.

Mënyra pagesës

Para në dorë gjatë dorëzimit dhe Transfer bankar.

Mënyra për transport

Marrje në lokalTarifë e fiksuar sipas rajonit dhe Transport falas.

Një gjuhëshe

Një gjuhë aktive sipas preferencës tuaj.

Valuta

Një valutë aktive sipas preferencës tuaj.

Filter sipas

Ngjyrave, çmimit, brendit dhe statusi i produktit

Rendit sipas

A-Z, Çmimit më të ulët në at më te lartë,  produktet e fundit, më të kërkuar.

Kërkim i avancuar

Kërkim sipas: kategoritë, nënkategoritë, përshkrimi i produktit, etiketat dhe kodi SKU.

Variacionet e produktit

Sipas ngjyrës dhe madhësis.

Modul për zbritje

Lista e produkteve me zbritje.

Live chat

Modul për Facebook Messenger live chat.

Modul për Bestseller

Paraqitja e produkteve më të shitura nëpëmjet duqanit online.

I optimizuar për Smart

Kompatibil për të gjitha smart paisjet mobile & tablet.

Mënyra pagesës

Pagesë online: HalkBank, Paypal, Stripe, 2Checkoutpara në dorë gjatë dorëzimit dhe transfer bankar.

Mënyra për transport

Marrje në lokalTarifë e fiksuar sipas rajonit dhe Transport falas.

Dy gjuhëshe

Dy gjuhë aktive sipas preferencës tuaj.

Valuta

Dy valuta aktive sipas preferencës tuaj.

Filter sipas

Ngjyrave, çmimit, markës dhe statusi i produktit

Rendit sipas

A-Z, Çmimit më të ulët në at më te lartë,  produktet e fundit, më të kërkuar.

Kërkim i avancuar

Kërkim sipas: kategoritë, nënkategoritë, përshkrimi i produktit, etiketat dhe kodi SKU.

Variacionet e produktit

Sipas ngjyrës dhe madhësis.

Modul për zbritje

Lista e produkteve me zbritje.

Live chat

Modul për Facebook Messenger live chat.

Modul për Bestseller

Paraqitja e produkteve më të shitura nëpëmjet duqanit online.

I optimizuar për Smart

Kompatibil për të gjitha smart paisjet mobile & tablet.

Mënyra pagesës

Pagesë online: HalkBank, Paypal, Stripe, 2Checkoutpara në dorë gjatë dorëzimit dhe transfer bankar.

Mënyra për transport

Marrje në lokalTarifë e fiksuar sipas rajonit dhe Transport falas.

Tre gjuhëshe

Tre gjuhë aktive sipas preferencës tuaj.

Valuta

Tre valuta aktive sipas preferencës tuaj.

Filter sipas

Ngjyrave, çmimit, markës dhe statusi i produktit

Rendit sipas

A-Z, Çmimit më të ulët në at më te lartë,  produktet e fundit, më të kërkuar.

Kërkim i avancuar

Kërkim sipas: kategoritë, nënkategoritë, përshkrimi i produktit, etiketat dhe kodi SKU.

Variacionet e produktit

Sipas ngjyrës dhe madhësis.

Modul për zbritje

Lista e produkteve me zbritje.

Live chat

Modul për Facebook Messenger live chat.

Modul për Bestseller

Paraqitja e produkteve më të shitura nëpëmjet duqanit online.

I optimizuar për Smart

Kompatibil për të gjitha smart paisjet mobile & tablet.

Si të Filloni?

Shikoni dhe zgjidhni planin e duhur për kompaninë tuaj

1 Zgjidhni Planin

Shikoni dhe lexoni të gjitha planet, për të zgjedhur planin e duhur për idenë tuaj, merrni udhëzime hap pas hapi.

2 Caktoni domenin tuaj

Regjitroni apo transfero domenin tuaj aktual falas, që të caktoni domenin tuaj për duqanin online.

3 Bëj pagesën

Realizoni pagesën, që shërbimi juaj të procesohet menjëher.

Shihni përgjigjet e pyetjeve të bëra më shpesh

Pyetjet e bëra shpesh

Nëse keni pyetje shtesë, ju lutemi mos hezitoni thjesht na kontaktoni dhe ekipi ynë sa më shpejtë të jetë e mundur do ti përgjigjet pyetjes suaj.

Si të merrni një domen falas?

Për të marrë një domain plotësisht falas, thjesht duhet të blini një nga planet eCommerce. Regjistrimi falas i domenit është i disponueshëm për derisa njëri nga planet eCommerce është aktiv dhe i njeti të rinovohet.

Regjistrim dhe transferime falas i domenit vlen vetëm për shtesat e mëposhtme: .com, .mk, .me, .al, .de, .net, .ch, .info, .org, .com.mk, .eu, .org.mk