Lite

60 Vjetor

Merrni një raport të menjëhershëm SEO me një nga planet për të gjitha problemet që duhet të rregulloni!

 • Paraqitja e motorëve të kërkimit
 • Lidhni me Google Analytics
 • Shkarkoni raportin SEO në PDF
 • Faqet e skanuara - Deri në 50
 • Ndjekja e konkurrentëve - Deri në 2
 • Gjurmimi dhe optimizimi i fjalëve kyçe - Deri në 5
 • Raporti dhe plani i përditësuar - Javore
 • Plani i personalizuar i SEO - i limituar
 • Raporti mujor i progresit

Pro

120 Vjetor

Përfshin të gjitha veçoritë themelore + udhëzimet hap pas hapi të përfshira në planin tuaj të SEO dhe mbështetjen prioritare.

 • Paraqitja e motorëve të kërkimit
 • Lidhni me Google Analytics
 • Shkarkoni raportin SEO në PDF
 • Faqet e skanuara - Deri në 1000
 • Ndjekja e konkurrentëve - Deri në 4
 • Gjurmimi dhe optimizimi i fjalëve kyçe - Deri në 20
 • Raporti dhe plani i përditësuar - Ditore
 • Plani i personalizuar i SEO - Kompletuar me udhëzues hap pas hapi
 • Raporti mujor i progresit

Paraqitje në motoret e kërkimit

Sajtet më të reja kanë nevojë për paraqitje më të dukshme në Google, Bing dhe Yahoo!

Raporti i menjëhershëm i SEO

Përdoruesit shohin menjëherë një auditim që mbulon analizën në faqe, renditjen e fjalëve kyçe, lidhjet, kontrollet e shpejtësisë dhe më shumë.

Monitoroni fjalët kyçe dhe konkurrentët

Zgjidhni fjalët kyçe për të cilat dëshironi të renditeni. Monitoroni renditjen dhe lidhjet e fjalëve kyçe të konkurrentëve. Përditësime për të gjurmuar më shumë fjalë kyçe dhe konkurrentë.

Filloni të përmirësoheni

Vini në veprim planin tuaj SEO dhe merrni një raport mujor të progresit

Planet tona ju japin hapa për t'u ngjitur më lart në renditjen e kërkimit, si për shembull si të rritni numrin e lidhjeve hyrëse që keni nga faqet e tjera të internetit. Ne punojmë për të rritur njohuritë tuaja për idetë dhe konceptet pas popullaritetit të një faqeje.
SEO Tools nga marketgoo - Vini në veprim planin tuaj SEO dhe merrni një raport mujor të progresit
Gjurmim dhe Monitorim

Zgjidhni fjalët kyçe për të cilat dëshironi të renditeni. Monitoroni konkurrentët.

Shikoni se si konkurrentët tuaj renditen për fjalët kyçe dhe gjurmoni popullaritetin e tyre. Përmirësojeni për të gjurmuar më shumë fjalë kyçe dhe konkurrentë.

SEO Tools nga marketgoo - Zgjidhni fjalët kyçe për të cilat dëshironi të renditeni. Monitoroni konkurrentët.
Çfarë duhet të di?

Nuk kërkohet njohuri për SEO

Edhe nëse termi 'SEO' është krejt i ri për ju, ose keni një faqe të re, ne e kemi zgjidhjen.

Merrni një raport progresi të lehtë për t'u lexuar në kutinë tuaj hyrëse, Raporti i SEO thekson saktësisht se çfarë nuk shkon me faqen tuaj dhe Plani i SEO i jep përparësi asaj për të cilën duhet punuar.

SEO Tools nga marketgoo - Nuk kërkohet njohuri për SEO

Pyetjet e bëra shpesh

Pse më duhet SEO?

Ju punoni në SEO tuaj në mënyrë që të përmirësoni renditjen e faqes tuaj në rezultatet e kërkimit. Kjo çon në tërheqjen e më shumë trafikut - dhe në mënyrë ideale, për ta shndërruar atë trafik në klientë.