Standard

60 Vjetor
  • I sigurt, me shpejtësi të lartë VPN
  • Malware mbrojtjes
  • Gjurmues dhe bllokues reklamash

5500+ Serverë VPN

Shfletoni në mënyrë të sigurt në internetin pa u shqetësuar për kufizimet e përmbajtjes rajonale dhe kufijtë e të dhënave nga ofruesit e shërbimeve të internetit.

59 Shtetet në dispozicion

Ofron një nga shërbimet më të lehta për tu menaxhuar dhe më të shpejta VPN me serverë në mbi 40+ shtete.

Bandwidth I pakufizuar

Shijoni akses të pakufizuar në VPN tuaj për shfletim të sigurt dhe serverë që nuk kanë regjistra aktivitetesh.

Punon në të gjitha pajisjet

NordVPN është në përputhje me të gjitha platformat e njohura. Përveç kësaj, ju mund të siguroni deri në 6 pajisje me një llogari të vetme, duke përfshirë ruterin tuaj.

Çfarë është VPN?

Rritni sigurinë tuaj në internet me një VPN

Nëse dëshironi mbrojtje nga hakerat dhe monitorimi në internet, mund ta bëni lidhjen tuaj më të sigurt me një rrjet privat virtual (VPN) nga NordVPN.

Përdorni NordVPN për të kriptuar aktivitetin tuaj në internet për një shtresë shtesë mbrojtjeje kurdo dhe kudo që jeni të lidhur.

Siguria kibernetike. E ndërtuar për çdo ditë - Rritni sigurinë tuaj në internet me një VPN

Siguria përfundimtare

NordVPN mbron lidhjen tuaj me enkriptimin e gjeneratës së ardhshme, kështu që ju mund të regjistroheni në llogaritë tuaja, të bëni transferta bankare dhe të blini në internet pa shqetësime. Edhe në Wi-Fi të pambrojtur.

Politika pa regjistra

Nuk është puna e askujt se çfarë bëni në internet. Kjo është arsyeja pse ne nuk gjurmojmë, mbledhim ose ndajmë të dhënat tuaja private. Nuk mund t'u jepnim asnjë detaj për ju palëve të treta.

Karakteristika shtesë për siguri shtesë

NordVPN krenohet me një gamë të gjerë karakteristikash për t'ju mbrojtur nga kërcënimet kibernetike. Përveç mbrojtjes nga kërcënimet, ekziston një ndërprerës automatik Kill Switch lidhjen tuaj të internetit nëse lidhja juaj VPN bie, duke siguruar që të dhënat tuaja të mbeten të sigurta.

Më shumë se thjesht një VPN

Tipari i mbrojtjes nga kërcënimi i NordVPN është një ndërrues i lojës që ofron edhe më shumë përfitime sigurie dhe mbrojtje më të mirë me një klikim të vetëm shtesë.

Mbrojtja nga kërcënimet bllokon reklamat ndërhyrëse dhe gjurmuesit e uebit dhe skanon automatikisht URL-të dhe bllokon ato me qëllim të keq.

Shkarkoni me siguri duke ditur që Mbrojtja jonë vigjilente nga Kërcënimet skanon skedarët për softuer keqdashës, duke i dhënë përparësi sigurisë tuaj në linjë.

Mbrojtja nga kërcënimet mbron jo vetëm pajisjet tuaja, por edhe ju. Aftësia për të bllokuar gjurmuesit ju ndihmon të shmangni spiunët dhe ndjekësit në internet.

Pyetjet e bëra shpesh

Çfarë është një VPN?

Një rrjet privat virtual drejton trafikun tuaj të internetit përmes një tuneli të sigurt, duke ndryshuar vendndodhjen tuaj virtuale në këtë proces. Por NordVPN është më shumë sesa thjesht një VPN – ne ofrojmë gjithashtu mjete të fuqishme kundër malware.