STANDARD

41 Vjetor
 • Hosting për 2 Uebfaqe
 • 2 GB Disk Hapsirë
 • 70 GB Bandwidth
 • Pa limit email adresa
 • Falas SSL Certifikatë
 • Backup ditor
 • Baza të dhënave Pa limit
 • Përfitimet shtesë
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS mbrojtjes
 • LiteSpeed Cache
 • Migrim Falas
 • Paneli i kontrollit cPanel

PREMIUM

96 Vjetor
 • Hosting për 10 Uebfaqe
 • 10 GB Disk Hapsirë
 • 210 GB Bandwidth
 • Pa limit email adresa
 • Falas SSL Certifikatë
 • Backup ditor
 • Baza të dhënave Pa limit
 • Përfitimet shtesë
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS mbrojtjes
 • LiteSpeed Cache
 • Migrim Falas
 • Paneli i kontrollit cPanel

CORPORATE

149 Vjetor
 • Hosting për 20 Uebfaqe
 • 20 GB Disk Hapsirë
 • 300 GB Bandwidth
 • Pa limit email adresa
 • Falas SSL Certifikatë
 • Backup ditor
 • Baza të dhënave Pa limit
 • Përfitimet shtesë
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS mbrojtjes
 • LiteSpeed Cache
 • Migrim Falas
 • Paneli i kontrollit cPanel

B50 Cloud

309 Vjetor
 • Hosting për 50 Uebfaqe
 • 50 GB Disk Hapsirë
 • 600 GB Bandwidth
 • Pa limit email adresa
 • Falas SSL Certifikatë
 • Backup ditor
 • Baza të dhënave Pa limit
 • Përfitimet shtesë
 • WordPress Toolkit
 • Imunify360 Anti-malware
 • Anti-DDoS mbrojtjes
 • LiteSpeed Cache
 • Migrim Falas
 • Paneli i kontrollit cPanel

Backup ditore

Faqja juaj e internetit kopjohet çdo ditë. Në rast të një situate fatkeqësie, ne do të jemi në gjendje të rivendosim faqen tuaj të internetit.

99,9% Uptime Garanci

Serverët tanë të zhvilluar me porosi dhe konfigurimi vetë-shëruese parandalojnë vonesat dhe kohën e ndërprerjes duke maksimizuar besueshmërinë.

Mejl komunikim pa SPAM

Komunikimi pa SPAM është një problem i zhgjidhur nga ekipi ynë.

Pse të zgjedhim hostin tonë të përbashkët?

Të gjitha burimet dhe mjetet që ju nevojiten!

Email profesional

Hap email profesional si info@domainijuaj.com. Hyni në postën tuaj përmes IMAP, POP3 ose Webmail dhe komunikoni nëpërmjet emailit tuaj pa posta e padëshiruara SPAM.

Falas SSL Certifikatë

Në të gjitha paketat e hostingut është përfshirë certifikatat Let's Encrypt Standard pa kosto shtesë. Për lehtësinë tuaj, SSL Standard vjen i parainstaluar në faqen tuaj.

Menaxho administratorërt dhe bashkëpunëtorët

Vendosni aksesin e duhur për çdo bashkëpunëtor ose administrator në menaxhimin e shërbimeve tuaj në kompaninë tonë me shumë nivele të ndryshme.


Imunify360 Anti-Malware

Skanimi i malware-ve identifikon dobësitë dhe kodin e njohur keqdashës dhe e heq automatikisht atë nga faqja juaj e internetit për të mbrojtur faqen tuaj të internetit dhe vizitorët nga kërcënimet.

Versione të shumta PHP

Keni nevojë për një version tjetër PHP për një uebsajt specifik? Ju mund të vendosni versionin PHP për secilën nga sajtet tuaja nëpërmjet cPanel, PHP versionet: 5.6, 7.0, 7.1, 7.2, 7.37.4, 8.0 dhe 8.1.

Firewall dhe Mbrojtja DDoS

Mbrojtja jonë e shpërndarë nga mohimi i shërbimit (DDoS) mbron faqen tuaj të internetit nga sulmet hyrëse dhe ju mban në linjë.

Zona e Klientit Fantastike

Panel Administrativ super i lehtë për të menaxhuar të gjitha shërbimet tuaja në një vend

Një Panel Administrativ, që mundëson ti shikoni dhe menaxhoni të gjitha produktet tuaja në një vend nga hosting paketat, kutitë postare, poashtu faturimet, domenet dhe shërbimet, mund t'i konfiguroni gjërat në një kohë të shkurtër dhe të modifikoni cilësimet tuaja me vetëm disa klikime.
Mund të hapni tiket për mbeshtetje ku stafi ynë do të ju përgjigjet në nje kohë shum të shpejt.
Web Hosting - Ndërtoni faqen tuaj më lehtë! - Panel Administrativ super i lehtë për të menaxhuar të gjitha shërbimet tuaja në një vend
24/7 Mbeshtetje teknike

Ekipi ynë teknik është këtu për t'ju ndihmuar 24/7!

Ekipi ynë mbështetës i nivelit të lartë është një burim krenarie. Ata janë të disponueshëm sa herë që ju nevojiten, duke siguruar ndihmë të pandërprerë. Përjetoni mbështetje të pashembullt për shërbimet tuaja, duke përfshirë serverët, faqet e internetit, kutitë postare dhe më shumë. Zbuloni mbështetjen e pritjes që vendos standardin për përsosmëri.
Web Hosting - Ndërtoni faqen tuaj më lehtë! - Ekipi ynë teknik është këtu për t'ju ndihmuar 24/7!

Pyetjet e bëra më shpesh?

Çfarë është Shared Hosting?

Hostingu i përbashkët (Shared Hosting) është një shërbim që ju lejon të merrni me qira hapësirë në internet për të zhvilluar një ueb faqe, gjithashtu ju mund të hapni email adresa të personalizuara si prsh. info@domenijuaj.com për ueb faqën tuaj.

Migroni ueb faqen tuaj

Migroni hostin tuaj falas

Ne do të kujdesemi për procesin e zhvendosjes së ueb faqes suaj të internetit nga kompania aktuale në platformën tonë, në mënyrë që të mund të përqendroheni në atë që ka rëndësi. Gjithashtu, ne nuk ngarkojmë asnjë tarifë shtesë për migrimin e ueb faqes tuaj.

Web Hosting - Ndërtoni faqen tuaj më lehtë! - Migroni hostin tuaj falas